PATATESLİ BALIK KROKET

PATATESLİ BALIK KROKET

PATATESLİ BALIK KROKET

PATATESLİ BALIK KROKET

 

Hazırlama süresi: 15 dakika

Pişirme süresi: 10 dakika

4 kişilik

Gerekli malzeme:

  • 4 adet Kılıç Çipura Fileto
  • 2 adet haşlanmış patates
  • 1 yumurta
  • 50 gr rendelenmiş taze kaşar peyniri
  • 2-3 çorba kaşığı galeta unu
  • Tuz, karabiber

Hazırlanışı

Balık etlerini rondoya kıyın. Haşlanmış patatesleri ezip rendelenmiş peynir, balık eti, yumurta, tuz, karabiber ve galeta unu ilavesiyle yoğurun. Karışımdan ufak parçalar alıp avuç içinde yuvarlayarak minik top şeklinde köfteler yapın. Köfteleri galeta unu bulunan bir tepsinin içine yuvarlayın. Derince bir tavada veya fritözde yağı kızdırıp köfteleri atın. Altın sarısı renk alana kadar pişirip çıkarın. Sıcak, ılık veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz.

 

Tanıtım Videomuz
Sürdürülebilirlik
Youtube Kanalımız
İzin veriyorum
Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruzÇerez politikamız