
ÇİPURA
Çipura
Akdeniz’in benzersiz lezzetteki bu balığı, antik çağdan beri sevilerek tüketiliyor. Az kılçıklı, sert ve beyaz eti nedeniyle tercih ediliyor. Erbabı, ızgarada pişirmeyi yeğliyor…

Taze Akdeniz Çipura
BESİN DEĞERLERİ | |
---|---|
Ürün çeşitleri | Taze Soğutulmuş Bütün Taze Soğutulmuş Fileto Taze Soğutulmuş Temizlenmiş Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP) Dondurulmuş Bütün Dondurulmuş Fileto Dondurulmuş Temizlenmiş |
Ağırlık | 100-2000 gr |
Raf ömrü | Taze Ürün: 14 gün Map: 14 gün Dondurulmuş ürün: 18 ay |
Besin değerleri (100g için) | Enerji: 230 kcal / 960 kj Karbonhidrat: % 0,96 Protein: % 20,58 Yağ: % 15,98 Doymuş Yağ Asitleri: % 1,13 Tekli Doymamış Yağ Asitleri: % 2,5 Çoklu Doymamış Yağ Asitleri: % 1,85 Tuz: 0,068 gr Fosfor: 3163 mg/kg |
- Besin Değerleri
- Ürün Çeşitleri: Taze Soğutulmuş Bütün, Taze Soğutulmuş Fileto, Taze Soğutulmuş Temizlenmiş, Modifiye Atmosfer Paketleme (MAP), Dondurulmuş Bütün, Dondurulmuş Fileto, Dondurulmuş Temizlenmiş
- Ağırlık: 100-2000 gr
- Raf Ömrü:
- Taze Ürün: 14 gün
- MAP: 14 gün
- Dondurulmuş Ürün: 18 ay
- Besin Değerleri (100g için):
- Enerji: 230 kcal / 960 kj
- Karbonhidrat: % 0,96
- Protein: % 20,58
- Yağ: % 15,98
- Doymuş Yağ Asitleri: % 1,13
- Tekli Doymamış Yağ Asitleri: % 2,5
- Çoklu Doymamış Yağ Asitleri: % 1,85
- Tuz: 0,068 gr
- Fosfor: 3163 mg/kg