Sofranızda Kılıç Lezzeti > Patatesli Balık Kroket



Cooking time: 10 dakika

Preparing time: 15 dakika


4 kişilik

Ingredients

1 yumurta
2 adet haşlanmış patates
2-3 çorba kaşığı galeta unu
4 adet çipura fileto
50 gr rendelenmiş taze kaşarpeyniri
karabiber
Tuz

Balık etlerini rondoda kıyın. Haşlanmış patatesleri ezip rendelenmiş peynir, balık eti, yumurta, tuz, karabiber ve galeta unu ilavesiyle yoğurun. Karışımdan ufak parçalar alıp avuç içinde yuvarlayarak minik top şeklinde köfteler yapın. Köfteleri galeta unu bulunan bir tepsinin içine yuvarlayın. Dernice bir tavada veya fritözde yağı kızdırıp köfteleri atın. Altın sarısı renk alana kadar pişirip çıkarın. Sıcak, ılık veya soğuk olarak servis yapabilirsiniz.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconInstagramInstagramInstagram