TARİFLER

Tarifler

BALIK ŞİNİTZEL

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 15 dk4 kişilik Gerekli malzeme: 8 adet levrek fileto1 çay bardağı galeta unu1 çay bardağı normal unTuz, kırmızı toz biber1 yumurta +1 kaşık suKızartmak için […]

Read More

PORTAKALLI LEVREK

Hazırlama ve pişirme süresi: 15 dakika4 kişilikGerekli malzeme: 4 adet levrek fileto2 adet portakal25 gr tereyağı2 çorba kaşığı kremaTuz, karabiber Levrek filetoları 2 parmak eninde kesin. Portakalın bir tanesini iyice […]

Read More

LEVREK ŞİŞ

Hazırlama ve pişirme süresi: 15 dakika4 kişilikGerekli malzeme: 8 adet levrek fileto4 adet mantar1 adet kırmızıbiber2 adet çarliston biber4 çorba kaşığı zeytinyağıTuz, karabiber Çöp şişleri suyun altına tutarak ıslatın ve […]

Read More

SUSAMLI ÇITIR BALIK

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 5 dk4 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet Çipura fileto1 su bardağı un1 su bardağı galeta unu3 çorba kaşığı susam1 çay kaşığı kırmızı toz biber1 yumurtaTuzKızartmak […]

Read More

SEBZELİ BALIK ÇORBASI

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 15 dk6 kişilik Gerekli malzeme: 1 adet Çipura balığı1 adet kuru soğan2 adet defneyaprağı3-4 tane top karabiber1 adet havuç1 adet patatesYarım demet maydanoz1 çorba kaşığı […]

Read More

PESTOLU LEVREK ANTRE

Hazırlama ve pişirme süresi: 10 dk4 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet levrek fileto2 çorba kaşığı un3-4 çorba kaşığı zeytinyağı Pesto sos için:1 demet taze fesleğen2 çorba kaşığı çam fıstığı (dolmalık […]

Read More

BALIK İSKENDER

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 15 dk4 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet Çipura balığı8 dilim bayat ekmek2 kase yoğurt50 gr tereyağıTuz, karabiber1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber Salça sosu için: […]

Read More

KİREMİTTE LEVREK

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 20 dk4 kişilik Gerekli malzeme: 4 adet levrek fileto15-16 adet mantar2 adet kırmızı kaypa biber2 adet limon1 çorba kaşığı top karabiber;4 çorba kaşığı zeytinyağıTuz Mantarları […]

Read More

ISPANAKLI BALIKLI KİŞ

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 25 dk8 Kişilik Gerekli malzemeHamur için: 2.5 çay bardağı un1 yumurta1 yumurta sarısı1 çay kaşığı tuz80 gr tereyağı veya margarine2-3 kaşık su Dolgu için: 250 […]

Read More

GRILLED BASS OR BREAM

Preparing Time: 15 minutes Cooking Time: 15 minutes 4 servings Ingredients : 4 pleces of cleaned whole Kılıç Basses or Kılıç Bream 4 tablesspoons of olive oil 4 pieces of […]

Read More

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google