TARİFLER

Tarifler

IZGARA LEVREK ÇİPURA

Hazırlama ve pişirme süresi: 15 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 4 adet temizlenmiş bütün levrek veya çipura4 çorba kaşığı zeytinyağı4 adet defneyaprağıTuz, karabiber Fırın ızgarayı 170 dereceye ayarlayıp ısıtın. Fırın tepsisini […]

Read More

LEVREK PATELİ KANAPELER

Hazırlama süresi: 20 dkBekletme süresi: 2 saat 2 adet levrek1 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı top karabiber1 çay kaşığı tuz1 defneyaprağı1 su bardağı kadar ufalanmış ekmek içiYarım demet ince kıyılmış […]

Read More

KAĞITTA LEVREK

Hazırlama süresi: 10 dkPişirme süresi: 15 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 4 adet levrek2 adet domates2 adet soğan2 adet limon4 defneyaprağıTuz, karabiber, zeytinyağı4 parça yağlı pişirme kağıdı Fırını 200 dereceye ayarlayıp […]

Read More

BALIKLI MAKARNA

Hazırlama süresi: 10 dkPişirme süresi: 15 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 1 paket lüle makarna2-3 parça brokoli1 adet kırmızı biber1 küçük kabak2 adet levrek veya çipura filetoTuz, karabiber Makarnayı kaynar tuzlu […]

Read More

BALIKLI SALATA

Hazırlama süresi: 15 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 1 adet fileto yapılmış levrek veya çipura fileto1 büyük göbek marulÇeyrek dilim kırmızı lahana1 demet roka3-4 adet çeri domates1 adet salatalık1 adet kırmızı […]

Read More

ACILI LEVREK IZGARA

Hazırlama süresi: 5 dkPişirme süresi: 10 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 8 adet levrek fileto1 tatlı kaşığı acı pul biber1 çorba kaşığı kuru biberiye1 çay kaşığı karabiber3-4 çorba kaşığı zeytinyağıTuz Fırını […]

Read More

BALIKLI ÇITIR BÖREK

Hazırlama süresi: 10 dkPişirme süresi: 15 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet çipura filetoYarım demet maydanoz1 kuru soğanTuz, karabiber2 adet taze yufka Kızartmak için bolca sıvıyağBalık filetoları, kuru soğan ve […]

Read More

LEVREKLİ YAPRAK SARMA

Hazırlama süresi: 20 dkPişirme süresi: 25 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet levrek fileto250 gr asma yaprağı1 su bardağı pirinç1 kuru soğan1 su bardağı zeytinyağı1 tatlı kaşığı tozşekerTuz, karabiberLimon dilimleri2 […]

Read More

BALIKLI SANDVİÇ (FİSH BURGER)

Hazırlama süresi: 15 dkPişirme süresi: 15 dakika4 kişilik Gerekli malzeme: 4 adet levrek veya 3 adet çipura1 büyük kuru soğanYarım demet maydanoz5-6 dilim ufalanmış ekmek içi1 yumurta1 tatlı kaşığı kırmızı […]

Read More

ROKALI LEVREK PATE

Hazırlama süresi: 20 dkPişirme süresi: 2 saat4 kişilik Gerekli malzeme: 2 adet levrek1 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı top karabiber1 çay kaşığı tuz1 defneyaprağı1 su bardağı kadar ufalanmış ekmek içiYarım […]

Read More

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google