MAYDANOZLU BALIK KÖFTESİ

MAYDANOZLU BALIK KÖFTESİ

MAYDANOZLU BALIK KÖFTESİ

MAYDANOZLU BALIK KÖFTESİ

Hazırlama süresi: 10 dakika

Pişirme süresi: 15 dakika

4 kişilik

Gerekli malzeme:

  • 3 adet Kılıç Levrek veya 2 adet Kılıç Çipura
  • 1 büyük kuru soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • 3-4 dilim ufalanmış ekmek içi (1 kase kadar)
  • 1 yumurta
  • Tuz, karabiber

Hazırlanışı

  • Balıkların filetosunu çıkarıp kılçıklarını ayıklayın. Soğan, maydanoz ve balık etlerini rondodan geçirerek kıyın. Bir kaba alıp ekmek içi, yumurta, tuz, karabiber ilave edip malzemeyi yoğurun.
  • Karışımı 20-25 dakika kadar dinlendirip elinizle parçalar koparıp şekillendirerek köfteleri hazırlayın. Az yağlı yanmaz bir tavada kızartıp sıcak olarak servis yapın.

 

Tanıtım Videomuz
Sürdürülebilirlik
Youtube Kanalımız
İzin veriyorum
Size daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerezlere yer veriyoruzÇerez politikamız