MARİNE LEVREK
MARİNE LEVREK
Hazırlama süresi: 10 dakika
Pişirme süresi: 6 saat
4 kişilik
Gerekli malzeme:
- 4 yaprak Kılıç Levrek Fileto
- 1 limonun suyu
- 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
- Tuz, karabiber
- 3-4 dal dereotu
- 1 çorba kaşığı kapari
Hazırlanışı
Derisi alınmış balık filetolarını iki parmak eninde parçalar halinde kesin. Derince bir tabağa alıp üzerine verilen bütün malzemeyi ve kıyılmış dereotunu ilave edin. Üzerini streç folyo ile kapladıktan sonra 6-8 saat kadar buzdolabında bekletin. Levrek parçalarını marinanın içinden alıp dilerseniz limon dilimleri üzerinde kürdanla dilerseniz servis tabağına dizerek servis yapın.