Taze Levrek

Taze Levrek

Balık tutkunlarının özenli sofralardaki tercihi, levrek…

Lezzete sohbet katarak sofra keyfini uzatmanın bir yolu, tabakları bütün olarak pişirilmiş levrekle süslemek.

Fileto levrek ise vakti kısıtlı olanlar için mükemmel bir seçenek.

Kullanım: Değişik pişirme şekilleri uygulanabilir (fırında, ızgarada, tavada, tuzda).

Beslenme faktörleri: Levrek iyi bir protein kaynağıdır, aynı zamanda Omega 3 açısından zengindir.

Facts
İçindekiler Akdeniz Levreği
Ağırlık 200/300, 300/400, 400/600, 600/800 , 800/1000, 1000/1500 g./adet
Raf ömrü Taze: 14 gün
Donuk:18 ay
Besin değerleri (100g için) Enerji: 483 kJ (114 kcal)
Yağ: 2,47
– Doymuş yağ asidi: 0,54 g
– Çoklu doymamış yağ asidi: 0,83 g
– Tekli doymamış yağ asidi: 1,10 g
Karbonhidrat: < 1 g
Protein: 22,25 g
Sodyum: 0.05 g
Tuz: 0.12 g
Lif: 0 g
Ambalaj EPS kolilerde (6,10 kg’lık) , Karton

Ürün Çeşitleri