Hazırlama süresi: 10 dk
Pişirme süresi: 15 dakika

4 kişilik


Gerekli malzeme:

4 adet levrek
2 adet domates
2 adet soğan
2 adet limon
4 defneyaprağı
Tuz, karabiber, zeytinyağı
4 parça yağlı pişirme kağıdı

  • Fırını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Sebzeleri yıkayıp kurulayın. Soğanı soyun. Hepsini inca yuvarlak dilimler halinde kesip hazırlayın.
  • Her bir yağlı kağıdın içine bir levrek yerleştirip ağız kısmına 1 defne yaprağı koyun. İçini ve dışını hafifçe tuzlayıp yağlayın.
  • Balığın altına ve üzerine birer dilim limon, soğan ve domates yerleştirip kağıdı paket şeklinde kapatın. Fırın tepsisine yerleştirip 200 derecede 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.