Sofranızda Kılıç Lezzeti > Izgara Levrek Çipura



Cooking time: 15 dakika

Preparing time: 15 dakika


4 kişilik

Ingredients

4 adet defneyaprağı
4 adet temizlenmiş bütün levrek veya çipura
4 çorba kaşığı zeytinyağı
karabiber
Tuz

  1. Fırın ızgarayı 170 dereceye ayarlayıp ısıtın. Fırın tepsisini ve ızgara telini hazırlayın.
  2. Balıkların üzerine bıçağın ucuyla ince bir kesik atıp içini, dışını yağlayıp hafifçe tuz ve karabiber serpin. Balıkların solungaç kısmına birer defneyaprağı koyup balıkları fırın telinin üzerine yerleştirin. Fırının ızgaraya yakın bölmesine tepsiyi yerleştirip 15-17 dakika kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Facebook IconYouTube IconTwitter IconInstagramInstagramInstagram