Fesleğenli & Limonlu Akdeniz Levreği
Porsiyonluk olarak, sosu ile birlikte vakumlu poşetlerde hazırlanmıştır. Temizleme ve kılçıkla uğraşmadan özel poşeti ile birlikte kısa sürede pişirilip tüketilebilinir.
Kullanım: Fırında veya kaynayan suyun içine poşeti ile atılarak pişirilir.
Beslenme faktörleri: Levrek iyi bir protein kaynağıdır, aynı zamanda Omega 3 açısından zengindir.
Facts | |
---|---|
İçindekiler | 2 adet marine levrek fileto (%80), sızma zeytinyağı, limon suyu(%6,4), sarımsak, tuz, fesleğen (%0,2), soğan tozu. |
Ağırlık | 200 gr. |
Raf ömrü | Donuk :12 ay |
Saklama Koşulları | Buzdolabında (+4°C) :1 gün Buzlukta (-6°C) :1 hafta Derin dondurucuda (-18°C) :Raf ömrü sonuna kadar |
Besin değerleri (100g için) | Enerji: 820,12 kJ (196,20 kcal) Yağ: 13,12 g – Doymuş yağ asidi: 2,80 g – Çoklu doymamış yağ asidi: 3,58 g – Tekli doymamış yağ asidi: 6,74 g Karbonhidrat: 1,14g Protein: 18,39 g Tuz: 0,87g |
Ambalaj | Vakum poşet, Retail Kutu |