Fesleğenli & Limonlu Akdeniz Çipurası
Porsiyonluk olarak, sosu ile birlikte vakumlu poşetlerde hazırlanmıştır. Temizleme ve kılçıkla uğraşmadan özel poşeti ile birlikte kısa sürede pişirilip tüketilebilinir.
Kullanım: Fırında veya kaynayan suyun içine poşeti ile atılarak pişirilir.
Miktar
Beslenme faktörleri: Çipura iyi bir protein kaynağıdır, aynı zamanda Omega 3 açısından zengindir.
Facts | |
---|---|
İçindekiler | 2 adet marine çipura fileto (%80), sızma zeytinyağı, limon suyu(%6,4), sarımsak, tuz, fesleğen (%0,2), soğan tozu. |
Ağırlık | 200 gr. |
Raf ömrü | Donuk :12 ay |
Saklama Koşulları | Buzdolabında (+4°C) :1 gün Buzlukta (-6°C) :1 hafta Derin dondurucuda (-18°C) :Raf ömrü sonuna kadar |
Besin değerleri (100g için) | Enerji: 970,85 kJ (232,26 kcal) Yağ: 16,46 g – Doymuş yağ asidi: 3,16 g – Çoklu doymamış yağ asidi: 4,43 g – Tekli doymamış yağ asidi: 8,87 g Karbonhidrat: 3,06g Protein: 17,97 g Tuz: 0,81g |
Ambalaj | Vakum poşet, Retail Kutu |