Fesleğenli & Limonlu Akdeniz Çipurası

Fesleğenli & Limonlu Akdeniz Çipurası

Porsiyonluk olarak, sosu ile birlikte vakumlu poşetlerde hazırlanmıştır. Temizleme ve kılçıkla uğraşmadan özel poşeti ile birlikte kısa sürede pişirilip tüketilebilinir.

Kullanım: Fırında veya kaynayan suyun içine poşeti ile atılarak pişirilir.

Miktar

Beslenme faktörleri: Çipura iyi bir protein kaynağıdır, aynı zamanda Omega 3 açısından zengindir.

 

Facts
İçindekiler 2 adet marine çipura fileto (%80), sızma zeytinyağı, limon suyu(%6,4), sarımsak, tuz, fesleğen (%0,2), soğan tozu.
Ağırlık 200 gr.
Raf ömrü Donuk :12 ay
Saklama Koşulları Buzdolabında (+4°C) :1 gün
Buzlukta (-6°C) :1 hafta
Derin dondurucuda (-18°C) :Raf ömrü sonuna kadar
Besin değerleri (100g için) Enerji: 970,85 kJ (232,26 kcal)
Yağ: 16,46 g
– Doymuş yağ asidi: 3,16 g
– Çoklu doymamış yağ asidi: 4,43 g
– Tekli doymamış yağ asidi: 8,87 g
Karbonhidrat: 3,06g
Protein: 17,97 g
Tuz: 0,81g
Ambalaj Vakum poşet, Retail Kutu

Tüm Ürünler

Diğer Ürünler

Facebook IconYouTube IconTwitter IconInstagramInstagramInstagram