Sofranızda Kılıç Lezzeti > Balıklı Makarna



Cooking time: 15 dakika

Preparing time: 10 dakika


4 kişilik

Ingredients

1 adet kırmızı biber
1 küçük kabak
1 paket lüle makarna
2 adet levrek veya çipura fileto
2-3 parça brokoli
karabiber
Tuz

Makarnayı kaynar tuzlu suda 12 dk haşlayın. Makarna haşlanırken balık filetoların derilerini ve kılçıkların alın. Parmak şeklinde doğrayın. Brokoliyi kaynar suda 3 dk haşlayıp alın. Biber ve kabağı jülyen doğrayın. Bir tavada 2 kaşık tereyağı ile 2 kaşık zeytinyağını ısıtıp balıkları ekleyin ve hızlı ateşte 3-4 dakika kadar tavayı sallayarak soteleyin. Tuz, karabiber serpip bir tabağa alın. Aynı tavada çok az yağda brokoli, biber ve kabağı soteleyin. Makarnayı süzüp sotelenmiş sebzeler ve balık etleriyle harmanlayın. Sıcak olarak servis yapın.

Facebook IconYouTube IconTwitter IconInstagramInstagramInstagram